LLIGA DE CAMPIONS
Esports 27/11/2013

El Madrid juga 60 minuts amb un home menys però goleja el Galatasaray (4-1)

Sergio Ramos ha vist la vermella durant els primers minuts però els madridistes no han patit contra els turcs

Bale, en acció contra el Galatasaray

BarcelonaEl Reial Madrid ha derrotat per 4-1 el Galatasaray en un partit marcat per l'homenatge dels aficionats locals a Cristiano Ronaldo. El portuguès, reservat a la graderia, ha vist com amb pancartes i caretes els aficionats reclamaven que guanyi la pilota d'or.

Sobre la gespa, els homes d'Ancelotti han superat un Galatasaray molt fluix malgrat la vermella que ha vist Sergio Ramos als 29 minuts. El Galatasaray, que buscava guanyar per poder arribar a la darrera jornada en la segona posició, ha jugat massa nerviós contra un Madrid que sense res en joc, s'ha divertit. Bale de falta ha fet el primer gol, però Ümut Bulut ha empatat just després (1-1, 38'), superant a Casillas. El porter madridista, com sol fer Ancelotti, ha jugat el partit en ser de competició europea, sense tenir massa feina.

A la segona part el conjunt blanc s'ha divertit prou amb Arbeloa i Di Maria aprofitant dues errades defensives rivals per poar el 3-1 ja als 65 minuts. Als 80 minuts, Isco s'ha inventat una gran jugada per fer el 4-1.

Amb homes com Casemiro de titulars, el Madrid sap que serà primer de grup. El Galatasaray en canvi, haurà de derrotar en la darrera jornada a la Juventus si vol ser als vuitens de final. La Juve ha superat el Copenhaguen i si empata a Turquia es classificarà.