LIGA BBVA
Esports 13/02/2015

El Madrid rep el Deportivo buscant la redempció després d'una setmana complicada

Els dos equips, amb moltes baixes, es mesuren en un duel on Cristiano serà el gran protagonista

Efe
1 min
El Madrid no falla  i serà campió d’hivern

BarcelonaEl Reial Madrid rep el Deportivo de la Corunya amb l'afició del Santiago Bernabéu mirant amb lupa els seus jugadors, després de la festa d'aniversari de Cristiano Ronaldo, posterior a la desfeta contra l'Atlètic de Madrid. A la primera volta, després de perdre el derbi, el Madrid va guanyar 22 partits de forma consecutiva.

Des de la seva conquesta del Mundial de clubs, Carlo Ancelotti admet la "baixada d'intensitat, actitud i concentració" dels seus jugadors. L'objectiu blanc és posar fi al terreny de joc al moment irregular i defensa el liderat. Cristiano, al centre del cas per organitzar aquella festa, buscarà gols contra un Deportivo que va ser golejat per 2-8 a Riazor al partit d'anada. Sense els lesionats Sergio Ramos, Pepe, Luka Modric, James Rodríguez, Fabio Coentrao i Sami Khedira, Ancelotti recupera Marcelo.

El Deportivo arriba al Santiago Bernabéu amb la confiança que li dóna el seu millor moment de la temporada, invicte a la segona volta i amb només una derrota aquest 2015, contra el Barça (0-4), però amb importants baixes, com Pablo Insua per sanció, Lux per febre, José Rodríguez per contracte i Hélder Postiga, Sidnei Rechel, Salomao, Fariña i Toché per lesió.

Reial Madrid: Casillas; Arbeloa, Varane, Nacho Fernández, Marcelo; Kroos, Illarramendi, Isco; Bale, Cristiano Ronaldo i Benzema.

Deportivo: Fabricio; Laure, Manuel Pablo, Lopo, Luisinho; Álex Bergantiños, Celso Borges; Cuenca, Lucas Pérez, Cavaleiro; i Oriol Riera.

Àrbitre: Estrada Fenández (Català).

Estadi: Santiago Bernabéu.

Hora: 18.00 h (Canal + Liga i Gol TV).

stats