La regatista Sílvia Mas, és plata i olímpica després d'aconseguir el segon lloc al mundial de Dinamarca

La mallorquina que ha format parella amb la canària Patricia Cantero també ha aconseguit el bitllet per Tòquio 2020 

Silvia  Mas i  Patricia   Cantero  han aconseguit la medalla de plata després de disputar dijous les regates finals de la classe 470 en el Mundial de Aarhus de classes olímpiques, que se celebra des del passat 3 d'agost a Dinamarca.

La mallorquina i la canària, que partien des de la quarta posició amb l'objectiu d'assaltar el podi, no varen fallar i es van imposar a la  Medal   Race , després d'haver navegat a una bona posició en totes les mànigues.

En aquesta primera oportunitat per cercar una plaça pels Jocs Olímpics,  Silvia  Mas, del Club Nàutic Arenal i  Patricia   Cantero , del Real Club Nàutic de Gran Canària, s'han convertit en subcampiones del món a la classe 470 femenina, classificant a Espanya per a Tòquio 2020.

Silvia   Mas  comenta que "en la  Medal   Race  la sortida ha estat complicada però de seguida hem guanyat metres i des de la primera part hem anat primeres, aguantant el lloc fàcilment durant tota la prova".

A més, la mallorquina afegeix que "aquest campionat ens permet guanyar molta confiança per seguir treballant de cara al  futur, ja que  l'objectiu ara no és un altre que ser les espanyoles que representin espanya en els propers jocs olímpics".

EDICIÓ PAPER 24/03/2019

Consultar aquesta edició en PDF