Esports 19/05/2018

David Gallego: "Venint de Tercera, seria molt difícil dir que no a dirigir el teu club a Primera"

Hermoso i Granero tornen a una llista on no hi són Sergio Sánchez, Carlos Sánchez ni Duarte

Roger Requena
2 min
David Gallego haurà de seguir des de la grada el darrer partit del curs a San Mamés

BarcelonaDavid Gallego segueix sense desviar-se gens del mateix discurs amb el qual va presentar-se com a tècnic interí de l'Espanyol: "No perdo energies en res, em centro a preparar el dia a dia. No he de respondre a aquestes preguntes. Soc un treballador del club que intento fer la feina al millor possible", ha respost quan li han preguntat per la possibilitat de dirigir el primer equip. El preparador de Súria ha confessat que el club no li ha comunicat "res, ni a favor ni en contra" de la possibilitat de seguir. Malgrat que es resisteix a reconèixer que li agradaria seguir, ha evidenciat que no diria que no: "És una hipòtesi, i no vull perdre-hi el temps, però si m'arriba m'ho plantejaré. Estic molt il·lusionat, treballant molt a gust, seria molt difícil venint de Tercera dir no a dirigir el teu club a Primera".

Gallego ha deixat clar que no necessita reivindicar-se, i ha insistit que l'únic que li preocupa, de cara a l'any vinent, és "entrenar" on el vulguin. Ha negat que tingui ofertes de fora, i ha recordat que té contracte amb l'Espanyol, i que quan acabi amb el primer equip, tornarà al filial. "Tinc els dos ulls al primer equip, i quan acabi el partit intentarem estar pendents del que fa el filial, que al final és el meu equip, al qual tornaré. Tenim un objectiu clar, el de l’ascens, si pot ser amb la primera eliminatòria, millor", ha apuntat.

El tècnic també ha agraït "el grau d'implicació" que han tingut des dels jugadors fins a un cos tècnic que "s'ha hagut de multiplicar, perquè va marxar un gran grup i han arribat dues persones". Sobre l'evolució dels seus jugadors, ha exposat que ha estat més "pel que fa al nivell de joc que no pas en l'aspecte emocional, ja que tenen la mateixa entrega i implicació que al principi". Gallego ha destacat l'ambient del grup, que ha qualificat de "molt bo", i l'ha posat com la principal garantia per fer un bon paper a San Mamés, on l'Espanyol tancarà aquest diumenge la temporada. "Si transmetem aquesta felicitat allà, estarem molt a prop de guanyar. L’equip està dolç, sembla més una pretemporada que un final de temporada".

Sobre l'Athletic, ha comentat que és un equip "intens i agressiu en atac, que no especula ni espera, i que anirà a pressionar a dalt". A més, ha advertit que "tenen molt més potencial que els punts que han aconseguit", i que per això voldran acomiadar-se del seu públic "amb bones sensacions". Navarro, Hermoso i Granero tornen a una llista on no hi són Sergio Sánchez, Carlos Sánchez ni Óscar Duarte. Els dos últims tenen permís per incorporar-se a les concentracions de les seves seleccions per preparar el Mundial d'aquest estiu a Rússia.

stats