BARÇA
Esports 20/05/2014

Rafinha s'acomiada del Celta: "Començo nous reptes que afrontaré molt feliç, motivat i orgullós"

El jugador, després d'un any cedit al Celta, torna al Barça i assegura que ha pogut fer realitat "un somni d'infància", vestir la samarreta del conjunt de Vigo

Ara
1 min
Comiat de Rafinha del Celta

BarcelonaRafinha Alcántara s'ha acomiadat aquest dimarts de l'afició del Celta després d'un any vestint la samarreta del club de Vigo. "Heu aconseguit que senti una sensació única: amb el vostre afecte sembla que hagi estat jugador del Celta durant molts anys. I ha estat només una temporada", ha escrit el jugador, que torna al Barça després de la cessió.

"Mai oblidaré aquell 15 de juliol quan, per primera vegada, en la presentació a Balaídos, vaig sentir una estima indescriptible. I aquell 19 d'agost, el meu debut defensant aquest escut tan i tan gran", afegeix. Rafinha explica que durant aquest any ha intentat "deixar-ho tot al camp per ajudar a aquest club a aconseguir els seus objectius".

El jugador continua: "Sóc un afortunat. Un afortunat per poder realitzar un somni d'infància. El somni de vestir aquesta samarreta: aquest preciós blau celeste amb el que he crescut com a persona i com a futbolista".

Sobre el Barça, Rafinha avança: "Comença ara una nova etapa. Nous reptes que afrontaré molt feliç, motivat i orgullós. Molt orgullós de poder dir que he passat una temporada inoblidable al vostre costat".

stats