BARÇA
Esports 11/04/2016

Rafinha i Vermaelen cauen lesionats

Els dos jugadors pateixen problemes físics lleus i són dubte per als propers partits

A.l.
1 min
Rafinha guanya  la partida a Arda

BarcelonaRafinha pateix una sobrecàrrega a l’adductor esquerre. Segons ha comunicat el club, la seva evolució "en marcarà la disponibilitat per als propers partits", però segurament serà baixa dimecres a Madrid, pel partit de Lliga de Campions contra el conjunt de Diego Pablo Simeone.

Després de lesionar-se de gravetat el darrer octubre, el brasiler va tornar als terrenys de joc ara fa una setmana, precisament en l'anada dels quarts de final contra l'Atlètic de Madrid al Camp Nou, i va ser titular a Anoeta, un esforç que ha pagat car i ha derivat en problemes físics que l'han deixat fora del treball de grup. No ha estat l'única baixa d'aquesta setmana del Barça. En l'entrenament d'aquest dilluns a la Ciutat Esportiva el belga Thomas Vermaelen s'ha fet una elongació al soli de la cama dreta. En el cas del central, els serveis mèdics del club català tampoc han determinat l'abast de la lesió.

Es tracta de dues lesions que arriben en el tram decisiu de la temporada, quan el Barça està tirant més del seu equip titular, amb alguna novetat per no sobrecarregar els jugadors.

stats