Esports 06/06/2022

Rafel Nadal tindrà una estàtua a Manacor

Encara no s'ha fet públic ni qui serà l'encarregat de fer-la ni tampoc on es col·locarà

ARA Balears
1 min
Rafa Nadal, celebrant el seu triomf contra Djokovic

PalmaL'Ajuntament de Manacor ha anunciat aquest dilluns que construirà i instal·larà una escultura en homenatge a Rafel Nadal al municipi. Segons ha informat el Consistori, a través d'una piulada en el seu compte de Twitter, tots els portaveus dels grups municipals de l'Ajuntament manacorí i el batle Miquel Oliver han acordat dur a terme aquest homenatge al tennista un dia després de la seva gesta a Roland Garros.

En la piulada, el Consistori ha destacat que "el tennista manacorí més gran de tots els temps" mereix aquest reconeixement i ha destacat que amb la gran victòria i la carrera del tennista "Manacor fa història". Aquest reconeixement arriba després que Rafel Nadal guanyàs ahir el seu 14è trofeu a París i sumàs el seu 22è Grand Slam, ampliant el seu avantatge amb Novak Djokovic i Roger Federer per ser el tennista amb més Grans Slams de la història.

Encara no s'ha fet públic ni qui serà l'encarregat de fer l'estàtua ni tampoc on es col·locarà. Tot i això, l'Ajuntament municipal ha destacat que esperen poder accelerar els tràmits necessaris per fer l'homenatge al tennista l'abans possible.

stats