TENIS - COPA DAVIS
Esports 07/04/2018

Espanya i Alemanya empaten a la Copa Davis (1-1)

Gerard Piqué, present al primer partit, ha sigut increpat per dues persones

Ara
1 min
Rafa Nadal, ceelbrant el triomf contra Philipp Kohlschreiber a la Copa Davis

BarcelonaRafel Nadal ha derrotat Philipp Kohlschreiber (6-2, 6-2 i 6-3) i ha aconseguit empatar l'eliminatòria dels quarts de final de la Copa Davis, que es disputa aquest cap de setmana a València. El manacorí ha sumat el segon punt després que David Ferrer perdés en el partit inicial contra Alexander Zverev (6-4, 6-2 i 6-2).

Nadal, doncs, ha tornat a la competició amb victòria. El manacorí havia estat gairebé tres mesos de baixa per lesió, després d'abandonar a l'Open d'Austràlia, la primera gran cita de la temporada. Nadal, de qui el seleccionador Sergi Bruguera ja havia destacat que estava en bona forma, ha competit al màxim nivell i ha superat el partit en poc més de dues hores.

Disputats els dos primers partits, el tercer serà de vital importància per decidir l'equip que arriba a les semifinals. Seran els dobles que jugaran Marc López i Feliciano López contra Jan-Lennard Struff i Tim Pütz. Aquest diumenge es disputaran els altres dos partits individuals.

Piqué, mirant la Copa Davis

Piqué, increpat

El futbolista del Barça Gerard Piqué, que treballa en un projecte per remodelar la Copa Davis de tenis, ha assistit al primer partit de la jornada. Quan sortia de la plaça de toros de València, dues persones del públic l'han increpat amb crits de "Torna al teu país".

stats