Futbol Català
Esports 20/12/2010

Rafa Leva carrega amb duresa contra l'àrbitre del partit L'Hospitalet-Santboià pel gol fantasma

El porter es mostra molt indignat amb la decisió i amb les expulsions posteriors

Redacció
1 min
Rafa Leva afirma que va aturar la pilota sobre la línia

Sant Boi de LlobregatLa polèmica va acompanyar al partit L'Hospitalet-Santboià. En temps afegit, un remat d'Óscar Álvarez va ser refusat per Rafa Leva sota pals. A instàncies de l'assistent, l'àrbitre va acabar concedint el gol fantasma. Les protestes de l'acció van comportar les posteriors expulsions -un cop finalitzat el partit- de Guillem Cornellà i el porter Rafa Leva.

En declaracions al programa L'Hora del Futbol Català, de COM Ràdio, el porter del Santboià va mostrar la seva total indignació per la situació. Segons Leva, l'equip de Sant Boi "ha viscut un partit d'impotència del que costarà aixecar-se. Estem molt fomuts". Sobre l'acció, el porter considera que "per res del món ha entrat la pilota. L'he tret de la línia. Els jugadors de L'Hospitalet ni tan sols s'havien queixat ni havien reclamat el gol. Només van veure que era gol quan l'àrbitre corria cap al mig del camp gràcies a l'assistent, que ha volgut prendre el protagonisme".

Segons el porter del Santboià "ser àrbitre és difícil i sempre es pot equivocar, però abans que àrbitre ha de tenir qualitat humana. Jugadors nostres han marxat del camp plorant mentre d'ells s'estaven rient". Leva va afirmar, també, que els greus insults que l'àrbitre va reflexar a l'acta no són certs i que l'àrbitre tampoc els va poder escoltar, sinó que va ser "un delegat federatiu català, que s'havia ficat al túnel i que ha acabat perjudicant un equip català, aquesta és la realitat".

stats