GIRONA FC
Esports 23/10/2019

Quique Cárcel: “Tots som responsables de la situació del Girona”

El director esportiu blanc-i-vermell ha explicat els motius de l’acomiadament de Juan Carlos Unzué

Jordi Bofill
2 min
Quique Cárcel, director esportiu del Girona

Girona“No m’agradaria ser aquí, ara mateix”, ha començat dient Quique Cárcel, molt dolgut per haver pres la decisió d’acomiadar Juan Carlos Unzué. “El que em transmet l’equip no és el que vull sentir. Ja hem patit tres o quatre crisis petites, és un inici irregular. Hem fet fora Unzué perquè no veig que vagi a més, però ell no és el culpable, perquè tots som responsables de la situació del Girona. El meu paper és el de prendre decisions i, malauradament, m’ha tocat fer-ho perquè volem pujar a Primera i això no està fluint”. El director esportiu blanc-i-vermell dona el lideratge de la banqueta a Juan Carlos Moreno. “Està capacitat per entrenar, no tinc cap dubte. Ara mateix només m’interessa el partit contra l’Alcorcón. Hem de canviar la dinàmica i oferir sensacions d’alegria”. El barceloní, fins ara tercer entrenador, va ser segon de Pablo Machín al Numància i podria continuar més enllà d’aquesta setmana. “No sé què passarà, però faig el que considero millor. I el primer qüestionat soc jo, tinc molt clar que el meu crèdit també s’acaba. Però estic treballant perquè tothom confiï en mi”.

Diu que la plantilla, que no descarta reforçar durant el mercat d'hivern, ha de fer un pas endavant. “Són els primers que saben que han de donar un rendiment millor. Això és un objectiu comú, és de tots”, ha afegit Cárcel, que també ha parlat de l’estil futbolístic de Moreno. “Fa tres anys que és amb nosaltres, i ho farà a la seva manera. Confio en ell”. El Girona nega que l’acomiadament d’Unzué tingui a veure amb la falta de moviments que hi va haver respecte a Eusebio el curs passat. “La gent pensa que no el vam fer fora perquè vaig ser tou, i no és així. Pensava que se’n sortiria. Ara és diferent, hi ha molta més pressió i necessitem una regularitat que no tenim. Hem de retrobar-nos amb la humilitat perquè, si no estem junts, no anirà bé”, ha afegit.

Tot i que tothom considera que el Girona té la millor plantilla de la Segona Divisió, ell ho ha negat. “És mentida, perquè no ho hem demostrat. En parlarem a final de temporada, però ara no ho som”. Cárcel també ha dit que no s’ha reunit amb cap entrenador. “Hauré de fer-ho aquesta setmana, però estic pendent de diumenge perquè dependrà de les sensacions. He de fer funcionar aquesta plantilla, sigui amb qui sigui. Tot està condicionat a la tipologia de futbolistes que tenim i crec que hem de ser més protagonistes amb pilota, però ens sentim incòmodes”. El passat més recent pesa moltíssim. “No em sento assenyalat, però ja vam avisar que havíem d’anar amb compte perquè els bons moments podien acabar. La realitat del futbol sempre s’imposa. És lògic que no estiguin contents amb mi perquè ara les coses no surten com volem”, ha recordat, i ha manifestat la seva confiança amb la plantilla: “Hi crec molt, moltíssim. Sé que tenim molta qualitat”.

stats