Esports 30/01/2018

Cort admet que la solució per al Lluís Sitjar no arribarà aquesta legislatura i diu que "no podem oferir al Reial Mallorca res més que complir la llei"

El Mallorca rep autorització permanent per a les graderies supletòries de Son Moix

Lluis Felipe Lorenzo
1 min
Cort admet que la solució per al Lluís Sitjar no estarà aquesta legislatura i diu que "no podem oferir al Reial Mallorca res més que complir la llei"

PalmaLa Gerència d'Urbanisme ha donat el vistiplau a l'autorització permanent de les graderies supletòries de l'Estadi de Son Moix, segons que ha anunciat avui dematí el tinent de batle d'Urbanisme, José Hila.

El passat 10 de gener, l'Ajuntament ja la va posar en l'ordre del dia del comitè d'activitats i avui ja s'ha aprovat. Hila ha reconegut que els temes pendents entre el Mallorca i l'Ajuntament de Palma "són complexos i tenim el nombre de tècnics que tenim", per la qual cosa "no es pot avançar més ràpid, i en una legislatura no podem resoldre tots els problemes pendents d'aquesta legislatura", fent referència al fet que no hi haurà una solució acordada sobre l'estadi Lluís Sitjar abans que hagi passat un any i mig. En aquest sentit, Hila ha assenyalat que "la permuta del Lluís Sitjar per Son Moix no és possible" i ha reconegut que una de les possibilitats és l'expropiació de l'antic estadi del Reial Mallorca. Sobre la possibilitat que el Reial Mallorca es traslladi fora de la ciutat de Palma, el tinent de batle ha assenyalat que "ens agradaria que continuàs a Palma però no podem oferir més que actuar dins la legalitat".

Així i tot, de moment Hila assegura que el Reial Mallorca ha estat informat del procediment en tot moment i que "és una bona notícia per a la ciutat i per als aficionats que després de set anys intentant obtenir aquesta autorització, la rebi".

stats