Esports 07/03/2019

El Palma Futsal rebrà el Barça amb 4.000 aficionats a les graderies i 2.000 bufandes

El club balear presentarà aquest dissabte la millor entrada de la temporada amb un regal per als primers socis que arribin al pavelló municipal de Son Moix

Juanmi Mas
1 min
Alguns dels jugadors i l'entrenador del Palma Futsal amb una de les 2.000 bufandes

PalmaEl Palma Futsal rep dissabte a les 12 h el campió de la Copa d'Espanya, el Barça Lassa, en el partit corresponent a la 24a jornada de Primera Divisió de la Lliga Nacional de Futbol Sala. Amb motiu d'aquest partit, el club i San Miguel 0.0, empresa col·laboradora, repartiran una bufanda especial del Palma Futsal als 2.000 primers socis que acudeixin al partit. José Tirado, director general del club, ha presentat la iniciativa aquest dijous durant la roda de premsa prèvia al partit, que ha tingut lloc al Mercat 1930.

"Volem que el camp estigui ple" i presenti la "millor entrada de la temporada". El club té aquesta temporada 3.000 socis, per la qual cosa hi haurà un mínim d'entrades per posar a la venda, perquè la capacitat del pavelló és de 4.000 i "no es pot arribar a tothom", ha dit Tirado. El director general del club ha recordat que l'any passat ja es varen quedar més de 200 persones sense poder entrar al pavelló. Per això vull demanar als socis que no puguin acudir al partit que deixin el seu carnet a un altre aficionat", ha dit José Tirado. A l'acte també hi han assistit l'entrenador, Antonio Vadillo, i els jugadors Diego Quintela i Joao Batista.

El Barça és l'actual campió de la Copa d'Espanya

En el partit d'anada els catalans es varen imposar per un contundent 8 a 1, per això els jugadors mallorquins tenen moltes ganes de revenja.

stats