FUTBOL
Esports 22/02/2018

Presó provisional sense fiança per al futbolista del Vila-real Semedo

La jutge ha pres aquesta decisió després d'escoltar aquest matí la declaració del jugador

Efe
1 min
Presó provisional sense fiança per al futbolista del Vila-real Semedo

ValènciaLa jutge del jutjat número 6 de Llíria ha declarat presó preventiva per al jugador portuguès del Vila-real Ruben Semedo després que aquest matí hagi prestat declaració. La jutge va decidir que Semedo fos ingressat de manera preventiva en la penitenciària de Picassent després d'escoltar les declaracions del futbolista, que ha estat acompanyat dels seus advocats. El defensa portuguès del Vila-real Ruben Semedo va ser detingut dimarts per haver protagonitzat un incident violent amb una pistola. Segons va informar el diari 'Las Provincias', l'exjugador del Reus Deportiu va ser acusat de delictes de lesions, detenció il·legal i robatori.

El 12 de febrer un home es va presentar en una comissaria de la Policia Nacional per denunciar que havia sigut lligat, pegat i retingut per Semedo i dues persones més a la casa que el futbolista té a Bétera, València. Després d'haver immobilitzat i tancat la víctima en una habitació, els tres agressors li haurien agafat les claus de casa i dos d'ells haurien entrat al seu pis per robar-li diners i apoderar-se de certs objectes que podien comprometre o fer responsable d'algun delicte els implicats, segons explica el rotatiu valencià.

La víctima va identificar el futbolista del Vila-real i el seu cosí com dues de les persones agressores. El denunciant presentava ferides en diverses zones del cos i una lesió al turmell. A més, també va declarar que un dels atacants va disparar dues vegades amb una pistola per intimidar-lo, tot i que els trets no anaven dirigits cap a la víctima.

stats