Un pres, detingut com a possible cervell de la pallissa a l'exblaugrana Kheira Hamraoui

La futbolista del PSG Aminata Diallo, arrestada inicialment, ha quedat en llibertat sense càrrecs

A.N.
2 min
Kheira Hamraoui i Aminata Diallo, companyes al PSG i a la selecció francesa

La Policia Regional de Versalles ha fet una nova detenció relacionada amb el cas de la pallissa a l'exblaugrana i actual jugadora del PSG Kheira Hamraoui. Si ahir dimecres es va conèixer que la seva companya d'equip Aminata Diallo va ser detinguda per presumptament haver contractat dos esbirros perquè assaltessin Hamraoui quan tornava a casa després d’un sopar amb la plantilla, aquest dijous la Fiscalia de Versalles ha comunicat una altra detenció. Es tractaria d'un home que compleix condemna a la presó de Lió-Corbas per delictes relacionats amb el crim organitzat, extorsió i actes de tortura i barbàrie i que estaria vinculat amb Diallo. Segons ha publicat Le Journal du Dimanche, aquest segon detingut hauria trucat "de manera anònima" a diverses jugadores del PSG amb informacions "incòmodes" sobre Hamraoui i la seva vida privada. El rotatiu francès explica que aquestes trucades estarien localitzades en una zona compatible amb el centre penitenciari de Lió i aquest nou detingut, que serà interrogat de nou aquest divendres, podria haver sigut el cervell de la pallissa a l'exblaugrana.

Per la seva part, Diallo nega la seva implicació en els fets, segons fonts de la investigació citades aquest dijous per diversos mitjans de França. La jugadora col·labora amb la investigació i de moment es nega a contractar un advocat, tal com ha informat el canal BFMTV i ha recollit l'agència Efe. La companya d'equip i també de demarcació de Hamraoui al PSG va passar la nit de dimecres detinguda i finalment ha sortit aquest dijous en llibertat sense càrrecs, segons confirmen fonts policials franceses. Cal recordar que l'exjugadora del Barça va ser víctima de l'investigat atac violent quan tornava de sopar amb l'equip, en un restaurant de París, i en un cotxe conduït per Diallo. Fonts pròximes a Hamraoui van explicar al diari francès L’Équipe que en el moment de l’atac Diallo era al lloc dels fets: “Cap a les 22.30 hores, Hamraoui va arribar prop de casa seva i, mentre encara era al cotxe conduït per Diallo, va veure aparèixer dos desconeguts amb les cares tapades amb passamuntanyes”.

Segons la premsa francesa, els dos individus van agredir-la violentament colpejant-li cames i braços amb una barra de ferro. En les últimes hores els mitjans de França, que segueixen amb atenció un cas que s’ha fet molt mediàtic al país gal, han afegit més dades sobre la relació que uniria les dues protagonistes del violent succés. Segons recullen diferents mitjans francesos, Diallo i Hamraoui haurien tingut una relació de certa amistat: van anar juntes de vacances a Mèxic l’estiu del 2019 i viuen al mateix barri.

stats