BARÇA
Esports 12/11/2014

"Torna la 'Laportamania' i si no ho frena Bartomeu, em temo que la seva carrera serà imparable": el recull de premsa esportiva

Els columnistes se centren en la figura de l'expresident blaugrana i el moment que viu Luis Enrique a la banqueta

Ara
2 min
Joan Laporta va comparèixer, ahir, a la seu del Col·legi de Periodistes. Avui es reunirà l’actual junta directiva al Camp Nou.

BarcelonaAquí pots trobar les diferents opinions dels columnistes d'aquest dimecres a la premsa esportiva:

Joan Vehils, director del diari Sport

"La resolució dels avals favorable a Laporta li ha donat una exposició pública als mitjans que no podria pagar amb diners. A més, com que el president és un home divertit, mediàtic i televisiu, no hi ha qui es resisteixi a publicar les seves declaracions. A tot això, el club ha intentat reaccionar amb més presència mediàtica del president Bartomeu i algun altre directiu, però, no és el mateix".

Joan Maria Batlle, director adjunt de l'Sport

"Torna la 'Laportamania' i si no ho frena el recurs de Bartomeu, em temo que la seva carrera fins al 2016 serà imparable".

Josep Maria Artells, director adjunt de Mundo Deportivo

"Luis Enrique té que vetllar tant de portes enfora com de portes endins per un equilibri no sempre fàcil entre el clima assossegat que necessita el vestidor i la pressió informativa. Lucho, per al bo i per al dolent, no s'assembla a ningú".

Miguel Rico, adjunt al director de Mundo Deportivo

"Mascherano, des de darrere, toca més pilotes que Busquets i gairebé les mateixes que Iniesta i Rakitic. Només Xavi, clarament, dóna més passades per minut que el polivalent jugador argentí, qui, en tot cas i matemàticament demostrable, té moltíssim més protagonisme que en temporades anteriors. A partir d'aquí, i donant per vàlid que Luis Enrique no és Maradona, és efectivament simptomàtic que un futbolista de contenció tingui més rol en la construcció que els vertaders especialistes".

Alfredo Relaño, director de l'As

"Com cantava Peret, '¡que no estaba muerto, que estaba de parranda!". Parlo de Laporta, que va sortir del Barça una vegada consumit el seu mandat i després va tenir una experiència política i personal que no van engrandir el seu record. Però, ara està disparat a les enquestes".

Ramon Solsona, a La Vanguardia

"L'aturada de la Lliga és una pausa salvífica que serveix per a reflexionar. No als jugadors que se'n van, a ells els ve molt bé distreure's amb altres coses que no siguin el galimaties tàctic del Barça. Les jornades de reflexió són pels que es queden".

Xavier Bosch, a l'ARA

"Això és el Barça i de crítiques n’hi ha sempre. Per si fas i per si no fas, n’hi ha de constructives i d’interessades, per ferir i per estimular, de justes i d’exagerades. El pitjor del cas és que, pel desgavell del joc del Barça de les últimes setmanes, a hores d’ara totes semblen merescudes".

stats