Esports 26/09/2019

Gallego: "Aquest partit ha de ser un punt d'inflexió, hem fet un pas endavant"

El tècnic destaca la "valentia" del seu equip i lamenta que hagin deixat escapar dos punts

Roger Requena
2 min
Gallego dona indicacions des de la banqueta de Balaídos

BarcelonaEl tècnic de l'Espanyol, David Gallego, s'ha mostrat satisfet per l'esforç dels seus homes a Balaídos, tot i l'empat final que els deixa "dolguts per haver deixat escapar dos punts". "Només puc felicitar l'equip per la valentia que ha demostrat. Aquest ha de ser un punt d'inflexió, hem fet un pas endavant", ha defensat el preparador blanc-i-blau, que ha reivindicat que el seu equip "ha fet un gran partit" contra el Celta. "El gol que ens han marcat ens ha de servir per créixer. Un jugador d'esquena a la pilota no pot marxar per fora. De vegades hi ha victòries que no sumen, i empats i derrotes que sí. En fases del partit l'equip ha jugat molt bé, hem interpretat molt bé el partit", ha comentat.

L'entrenador espanyolista ha puntualitzat que ha estat mèrit del Celta que el seu equip s'enfonsés. "No hem reculat nosaltres, són ells els que han fet recular. Hem defensat molt bé. No podem valorar-nos només pel resultat". Gallego també ha reconegut que el seu equip ha arribat "molt cansat" al final del partit, on s'han vist diversos jugadors exhausts. Com ja havia fet en partits anteriors, ha tornat a insistir amb un discurs optimista: "Estic convençut que tirarem endavant. Farem una molt bona temporada, no tinc cap dubte que serà així".

El tècnic ha tornat a fer una crida a l'afició per al partit d'aquest diumenge contra del Valladolid. "Necessitem la nostra gent més que mai perquè viurem moments complicats", ha dit. A més, ha demanat no crucificar Pipa per l'error en el contraatac que ha desaprofitat al minut 90. "És futbol. No mataré el jugador perquè ha fallat. Ell ha arribat i ha tingut la ocasió. Són situacions del joc en què hem de ser contundents".

stats