Esports
Esports 21/12/2011

Així ha envellit Cobi en 20 anys

Una de les atraccions de la preestrena de l'especial 'Informe Robinson' dedicat als Jocs Olímpics de Barcelona ha estat veure el nou disseny de la mascota que Javier Mariscal ha realitzat

àlex Gozalbo
1 min
Cobi, 20 anys després.

BarcelonaCanal + 1 estrenarà aquest diumenge 25 l'especial 'Informe Robinson' dedicat als Jocs Olímpics de Barcelona. Aquest dimecres la televisió de pagament ha realitzat la preestrena al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). Una de les atraccions ha estat veure el disseny de Cobi, envellit 20 anys, que Javier Mariscal ha realitzat amb motiu de 'Barcelona'92. Donde todo empezó'.

"A Barcelona'92 el món es va quedar amb la boca oberta abans fins i tot que els atletes comencessin a competir", ha explicat Michael Robinson, que ha recordat l'impacte que va tenir la cerimònia d'inauguració.

Un dels fils argumentals de l'especial 'Informe Robinson', que comença amb Pasqual Maragall caminant per un desert Estadi Olímpic de Montjuïc, són els medallistes espanyols de Barcelona'92.

La peça, que sacseja l'espectador fent-lo riure i plorar constantment, també recorda la transformació que va viure la ciutat. "Abans era impensable que algú pensés en passar un cap de setmana amb la seva parella a Barcelona i ara és una de les ciutats més atractives del món", ha opinat Robinson.

Segons Xavier Trias, alcalde de Barcelona, "els Jocs Olímpics de Barcelona van ser un èxit per la involucració de la gent i pel lideratge que va exercir Pasqual Maragall". L'exalcalde de Barcelona i expresident de la Generalitat ha estat un dels protagonistes de la preestrena.

stats