FUTBOL
Esports 26/01/2018

Pochettino diu que prefereix treballar a la seva granja abans que entrenar el Barça

El tècnic del Tottenham Hotspur sona per entrenar el Madrid com a recanvi de Zidane

Efe
1 min
Mauricio Pochettino

LondresL'argentí Mauricio Pochettino, entrenador del Tottenham Hotspur, s'ha mostrat aquest divendres obert a dirigir en el futur el Reial Madrid, però a la vegada ha descartat categòricament seure un dia a la banqueta del Barça: "Abans tornaria a treballar a la meva granja, a l'Argentina".

El nom de Pochettino és un dels que més sonen per agafar les regnes del Reial Madrid com a recanvi de Zinedine Zidane. Precisament al coliseu blanc el Tottenham del tècnic argentí va fer un dels millors partits de la temporada i es va emportar un valuós empat a la Lliga de Campions.

"Seré molt clar: no seré mai entrenador del Barça ni de l'Arsenal perquè m'identifico molt amb l'Espanyol i el Tottenham. Vaig créixer al Newell's Old Boys i per això no dirigiré mai el Rosario Central", ha afirmat aquest divendres Pochettino.

"Aquesta és la meva decisió, i prefereixo treballar a la meva granja a Argentina que a alguns llocs [clubs]. Però reitero que el meu compromís amb aquest club és enorme. Estic treballant com si m'hagués de quedar aquí per sempre", ha prosseguit. "Però, al final, els entrenadors són com els jugadors, i mai saps què passarà, en el futbol. Sempre hi ha molts rumors", ha apuntat.

Pochettino, de 45 anys, porta tres temporades al White Hart Lane, on va arribar procedent del Southampton, conjunt que li va donar la seva primera oportunitat en el futbol anglès.

stats