Espanyol
Esports 15/11/2013

Pizzi: "M'agradaria tenir més continuïtat"

L'extrem de l'Espanyol ha assegurat que treballa molt per canviar la seva situació i per ser més important dins l'equip

Ara
2 min
Pizzi, durant la roda de premsa / RCDESPANYOL.COM

BarcelonaGairebé quatre mesos després d'haver arribat a l'Espanyol, Pizzi ha fet un balanç negatiu de la seva aportació a l'equip. El jugador de 24 anys creu que no està sent important per l'equip i ha fet autocrítica. "No estic comptant per l'entrenador ara per ara. Un jugador pot jugar un dia i l'endemà estar a la banqueta. Jo ho entenc com una motivació per treballar més. Jo treballo bé, em sento millor i ara em toca respectar la seva decisió i continuar treballant per canviar aquesta dinàmica", ha dit el portuguès.

A més, ha confessat que el seu rendiment no és el que ell esperava. "Després de la bona temporada que vaig fer l'any passat tothom n'espera molt, de mi, però em falten algunes coses i en sóc conscient. He de treballar més per millorar i per ser important a l'equip. Un gol pot canviar aquesta ratxa i tant de bo el marqui aviat per incrementar la meva confiança", ha apuntat l'extrem.

D'altra banda, el jugador de 24 anys ha assegurat que no li afecten les comparacions amb la seva versió de l'any passat amb el Deportivo de la Corunya, i que no està aclaparat.

En clau blanc-i-blava, Pizzi ha dit que els cinc partits del mes de novembre són importants "per marxar tranquils a les vacances de Nadal i per posar fi a la mala ratxa". Tot i això, ha destacat que l'equip no s'ha de posar pressió a sobre i que ha de mirar partit rere partit perquè actualment "l'objectiu és la permanència". "Quan l'aconseguim ja mirarem més amunt, però ara hem d'intentar jugar bé i intentar sortir de la mala ratxa... Després ja pensarem en altres coses", ha dit el portuguès.

Per acabar, Pizzi ha fet una valoració del partit que aquest divendres disputaran la seva selecció i Suècia. "El partit d'aquerta nit serà complicat. No és només un duel entre Ibrahimovic i Cristiano Ronaldo, sinó també un partit contra un equip molt complicat amb bons jugadors. Tant de bo Zlatan quedi fora del Mundial, perquè vull que hi arribi Cristiano i Portugal. Un dels dos en quedarà fora i espero que per mi i per tots els portuguesos sigui Zlatan", ha conclòs el jugador de l'Espanyol.

stats