Futbol Català
Esports 27/10/2011

L'Europa estrena un cotxe de material personalitzat gràcies a l'acord signat amb Peugeot Romagosa

Les dues entitats centenàries col·laboraran durant la temporada 2011/2012

Ara
1 min
Els responsables de l'Europa i Romagosa al costat de la Peugeot Partner

BarcelonaEl Club Esportiu Europa i l'empresa Peugeot Romagosa han arribat a un acord de col·laboració que permet a l'entitat escapulada disposar d'un vehicle de transport de material esportiu serigrafiat amb el logotip i la identitat corporativa del club gracienc. L'acord per la temporada 2011/2012 es va formalitzar sobre la gespa del Nou Sardenya amb la presència de l'automòbil, una Peugeot Partner personalitzada.

A l'estadi europeista van citar-se el president Guillaume de Bode, acompanyat del directiu Manel Serrano i el gerent de Romagosa, Aureli Galán, acompanyat del responsable de marketing Carlos Huertas. L'acord uneix a dues entitats centenàries i històriques de la ciutat de Barcelona, referents ambdues en els seus respectius àmbits d'actuació. Entre altres aspectes de l'acord general de les entitats, destaca el vehicle que Romagosa disposa pel transport i logística del material del primer equip escapulat, un aspecte destacable, diferenciador i poc comú en aquesta categoria, reflex de l'exclusivitat del club en la seva imatge corporativa externa.

El club busca d'aquesta manera potenciar la seva presència visual pel territori. Més enllà dels viatges en autocar en llargs desplaçaments per Catalunya, l'Europa aposta per la presència visual del club en els desplaçaments propers dins l'àrea metropolitana amb aquest vehicle adaptat a les necessitats del club. L'acord amb Peugeot Romagosa se suma a la llista d'empreses de nivell en els respectius sectors amb què l'entitat gracienca ha signat convenis els darrers anys, consolidant la seva presència com a marca dins el futbol català.

stats