BÀSQUET
Esports 28/10/2019

La Penya vol ratificar la bona dinàmica davant el Cedevita de Ljubljana

La gran novetat per als de Carles Duran és el possible retorn de Shawn Dawson

Guillem Camps
1 min
Shawn Dawson està molt a prop de tornar a trepitjar les pistes

BarcelonaEl Joventut rep aquest dimarts el Cedevita Olimpija Ljubljana a l'Olímpic de Badalona en l'última jornada de la primera volta de la fase regular de l'Eurocup (20.45 h, Dazn). Els de Carles Duran arriben a la cita amb bones sensacions després d'assaltar la difícil pista de l'Herbalife Gran Canària en l'últim partit de Lliga Endesa. A més, el conjunt badaloní no ha perdut encara a la seva pista en la competició continental i l'enfrontament contra els eslovens, cuers del grup, sembla propici per mantenir aquesta ratxa positiva.

Tot i això, l'entrenador dels verd-i-negres, Carles Duran, assenyala, sobre el Cedevita, que "compta amb jugadors amb talent i experiència a l'Eurolliga i molt caràcter". Un dels referents de l'equip és l'ex del Barça Jaka Blazic. Els altres homes destacats en la rotació exterior del conjunt que dirigeix l'exjugador de la Penya Slaven Rimac són els americans Codi Miller-McIntyre, el màxim anotador, i Ryan Boatright, ex de l'Unicaja. Pel que fa al joc interior, el combinat eslovè compta amb l'experiència de l'internacional serbi Marko Simonovic, que exerceix de quatre obert, i el físic i envergadura del pivot alemany Maik Zirbes.

Els catalans afrontaran el matx amb la baixa segura del pivot Simon Birgander, i els dubtes d'Arturs Zagars i Shawn Dawson. L'aler israelià podria reaparèixer després d'estar gairebé nou mesos apartat de l'equip per una lesió al genoll dret que es va fer el passat mes de febrer i per la qual va haver de ser operat.

stats