SELECCIÓ ESPANYOLA
Esports 13/11/2014

Pedro: "És difícil repetir els èxits de l'època de Guardiola"

La selecció espanyola juga aquest dissabte (20:45, TVE1) contra Bielorússia en el partit de classificació per l'Europeu 2016

Ara
1 min
Pedro i Koke, en la roda de premsa de la selecció espanyola / @SeFutbol

BarcelonaEl davanter del Barça, Pedro Rodríguez, ha comparegut aquest dijous en roda de premsa abans del partit d'aquest dissabte (20:45, TVE1) contra Bielorússia de la fase de classificació per l'Europeu 2016. El canari ha parlat de la seva situació al Barça, de Piqué i sobre les declaracions de Sergio Busquets al programa 'El partido de las 12' de la Cadena Cope.

Sobre la seva situació al club blaugrana, Pedro ha afirmat que "jugar al Barça és difícil", perquè té molt bons jugadors davant, i ha assegurat que a la selecció rendeix igual que sempre, aprofitant la confiança de Vicente Del Bosque i intentant gaudir dels minuts dels quals disposa. Pedro també ha parlat sobre Piqué: "Jo penso que treballa igual al Barça i a la selecció, potser li falta continuïtat en els partits, però això són decisions tècniques. Jo el veig bé i la seva qualitat no es pot discutir".

Sobre les declaracions de Busquets, Pedro ha confirmat que és molt difícil que el Barça torni al nivell de l'era de Guardiola. "L'època va ser molt bona, hi havia jugadors frescos i un plantejament molt bo, és difícil repetir-ho, tot i que tenim un equip per aconseguir-ho. Tant de bo puguem tornar a assolir aquell nivell".

stats