Esports 23/02/2020

El Palma Futsal denuncia insults racistes contra Diego Nunes a Saragossa

El club balear ha assenyalat que un sector del pavelló va anomenar 'mico, mico' al jugador

Ara Balears
1 min
Els jugadors del Palma Futsal, abans de començar el partit a Saragossa.

PalmaEl Palma Futsal ha denunciat que un sector de l'afició de l'Emotion Saragossa ha proferit insults racistes contra el jugador Diego Nunes durant el partit al camp de l'equip aragonès. El club balear ha indicat en la seva pàgina web que "al final del partit s'ha viscut un fet repudiable i que cal erradicar a l'esport. Un sector del pavelló ha anomenat 'mico, mico' al jugador Diego Nunes, fet que ha provocat l'enfadament del futbolista i dels companys mentre enfilaven el camí al vestuari".

"Des de l'entitat volem remarcar que no es poden tolerar aquest tipus d'actituds ni als pavellons ni fora d'ells. És responsabilitat de tots actuar contra aquestes conductes i donar exemple perquè no es repeteixin. Institucions, clubs i aficionats només podem solucionar-ho denunciant per expulsar de les pistes aquests energúmens. Siguin de l'equip que siguin", ha recalcat el Palma Futsal.

Per part seva, el Saragossa també ha expressat a través del seu compte oficial de Twitter que condemna "qualsevol acte racista o xenòfob" i que, encara que no té constància dels fets, investigarà el que ha succeït. "L'afició saragossista és exemplar en tots els moments, sigui quina sigui la situació esportiva. Si algun fet puntual d'algun aficionat no ha estat a l'altura, condemnam la situació", indica l'equip aragonès.

stats