Esports 24/11/2018

El Palma Futsal s'estavella contra la fusta a la pista del Llevant (2-2)

Els mallorquins empaten el primer partit de la temporada després de comptar quatre pilotes al pal, tres a la primera meitat i una altra a la segona

Juanmi Mas
El Llevant celebra un dels gols del partit

PalmaEl Palma Futsal va estavellar quatre pilotes al pal, tres a la primera meitat i una altra a la segona, que va evitar la novena victòria dels mallorquins aquesta temporada. La falta d'encert va condemnar els de Vadillo a la primera part, però varen millorar en aquest aspecte després del descans. Amb aquest empat els balears perdran el lideratge, que podria quedar en mans del Barça si aquest dissabte és capaç de guanyar el Marfil Santa Coloma.

El Palma Futsal va començar el partit amb una pressió alta i tractant d'ofegar el rival. Va assestar dos cops, però el travesser es va creuar en el camí dels llançaments de Joao Batista i de Bruno Taffy. Varen ser dues accions que podrien haver canviat el rumb del partit d'inici en cinc minuts fantàstics dels balears. L'adversari es va aprofitar del desencert dels homes d'Antonio Vadillo per reaccionar i va treure petroli de les seves accions ofensives, cosa que no va fer el Palma i això era el que marcava la diferència dins la pista. Javi Alonso va marcar l'1-0 en el minut 14 i amb aquest resultat es va arribar a la segona part.

El Palma Futsal va treure l'orgull i Tomaz va empatar als dos minuts de la segona meitat. Just després va arribar el segon de Bruno Taffy, que feia justícia i donava la volta al marcador amb l'1-2.

No obstant això, els balears no varen aprofitar la inèrcia que duien per sentenciar el partit i va entrar en un moment del joc amb molta més igualtat i alternatives en el terreny. El Palma no aprofitava les seves oportunitats i el Llevant va treure profit d'un contracop que va culminar Javi Alonso per anotar el segon gol del seu compte particular i l'empat (2-2) definitiu.

Gols: 1-0 Javi Alonso (min. 14); 1-1 Tomaz (min. 22); 1-2 Taffy (min. 22);

2-2 Javi Alonso (min. 30).