Esports 08/12/2018

4.000 aficionats veuen la derrota del Palma Futsal per 2-3 contra El Pozo Múrcia

Els mallorquins perden el primer partit de la temporada a Son Moix i la possibilitat de continuar com a líders de la LNFS

Juanmi Mas
4.000 aficionats veuen la derrota del Palma Futsal per 2 a 3 contra ElPozo Murcia

PalmaL'equip va fer mèrits per treure almenys un punt en un altre partit en el qual va igualar les forces amb un dels millors equips del món. Son Moix va penjar el cartell d'entrades esgotades i es va omplir amb 4.000 espectadors. Abans de començar el partit, la mallorquina Cata Coll va rebre un homenatge del club per haver aconseguit recentment el campionat del món de futbol sub 17.

Cata Coll, campiona del món de futbol

Els balears varen deixar escapar un 2-0 contra el El Pozo Murcia en un partit que va tenir moltes alternatives. A la primera part varen marcar Quintela i Nunes, però els mallorquins també varen estavellar fins a quatre pilotes contra els pals durant tot el partit. Un gol d'Andresito de doble penal quaranta segons abans del descans va iniciar la remuntada d'El Pozo Múrcia.

A la segona meitat, els murcians varen igualar el partit sis minuts abans del final. El Palma va rebre el cop, però es va refer per continuar en el seu objectiu de guanyar. El pal va impedir el gol de Bruno Taffy i el travesser el de Mati Rosa després d'una gran jugada de Diego Nunes. Una altra vegada, la fusta evitava la victòria del Palma Futsal. I quan el partit agonitzava, amb el Palma pensant treure el porter-jugador per anar a cercar la victòria, Miguelín va xutar i Pito va caçar la pilota a la frontal de l'àrea i marcà el tercer gol d'El Pozo Múrcia. Un càstig excessiu per als balears, que jugaran el darrer partit de la primera volta el pròxim dissabte dia 15 a les 12 h a la pista del Cartagena.