RCD Espanyol
Esports 30/07/2021

La paciència de l'Espanyol enderroca el mur del Cadis (0-2)

Darder i Melamed, autors dels gols del primer triomf blanc-i-blau d’aquest estiu

Roger Requena
Els jugadors de l'Espanyol feliciten a Darder pel gol marcat contra el Cadis

L’Espanyol ha aconseguit davant del Cadis (0-2) el primer triomf i la primera porteria a zero d’aquesta pretemporada. Els blanc-i-blaus han necessitat un partit força pacient i persistent per acabar enderrocant el mur que ha plantejat el conjunt andalús, que s’ha blindat al seu camp. L’Espanyol, malgrat la sufocant calor de Marbella, ha demostrat tenir les idees clares amb la pilota als peus. Ja només falta ser més contundents a l’àrea rival.

Els de Vicente Moreno han intentat remenar la pilota de costat a costat, buscant uns forats que el Cadis no ha concedit. Darder ha intentat trencar la monotonia amb un parell de xuts llunyans que no han incomodat Gil. El d’Artà ha sigut precisament qui ha inaugurat un marcador que ha acabat tancant, al tram final, Nico Melamed.

El primer gol espanyolista, però, hauria d’haver pujat al marcador just abans del descans, quan Wu Lei ha resolt amb èxit un córner pentinat al primer pal que l’àrbitre, incomprensiblement, ha anul·lat. Tots dos equips han trobat a faltar el VAR, ja que minuts abans el Cadis havia demanat el que semblava un clar penal de David López sobre Lozano.

Al segon temps, Haroyan hauria d’haver estat expulsat amb vermella directa per una entrada criminal sobre Melendo. El primer a protestar l’acció ha sigut Sergi Gómez, que ha debutat al segon temps i ha pogut disputar els primers 45 minuts amb qui ha de ser la seva parella a l’eix de la defensa aquest curs, Cabrera. Dissabte vinent els pericos podran seguir provant-se davant la Fiorentina, en l’últim test previ a l’estrena de la Lliga al Sadar.