OPERACIÓ GALGO
Esports 11/12/2010

José Luis Pascua afirma que l'operació Galgo "s'està sobredimensionant"

El preparador esportiu ha assenyalat que potser hi ha persones que no tenen res a veure amb la trama de dopatge "i s'els està fent un mal terrible"

Redacció
1 min

SegòviaEl preparador esportiu José Luis Pascua Piqueras, detingut a Segòvia en relació amb l'operació Galgo de lluita contra el dopatge, ha assenyalat en declaracions a Efe que aquesta operació "s'està sobredimensionant". Pascua ha destacat que "potser hi ha algú implicat en aquesta trama, o porser estan implicades el vuitanta per cent de les persones detingudes, però potser també hi ha d'altres que no tenen res a veure i als que se'ls està fent un mal terrible".

El tècnic ha posat de manifest que, al registre que es va fer a casa seva el dijous al matí, se li van requisar "quatre mostres de medicaments provinents de Xile" –país d'on prové la seva dona–, així com el seu ordinador personal. Pascua, que després de prendre declaració va ser posat en llibertat sense càrrecs, ha indicat que "ningú m'ha comunicat que m'hagi de presentar a cap jutjat".

El preparador ha criticat el jutge paral·lel que s'està realitzant tant als detinguts per l'operació Galgo com a l'atletisme en general: "Si es jutja una persona, se la jutja només a ella, però no a tot el col·lectiu al que pertany".

stats