HOQUEI PATINS
Esports 16/05/2015

El Noia Freixenet supera el Reus i es manté a l'OK Lliga (6-5)

El partit, vital per la permanència i la lluita per Europa, ha acabat més tard que la resta a causa del llançament de paper de vàter a la pista després de l'1-0

Jordi Graell
1 min
El Moritz Vendrell jugarà la Lliga Europea

BarcelonaEl Noia Freixenet ha aconseguit la permanència a l'OK Lliga després de superar per 6-5 el Reus Deportiu. Francesc Bargalló, amb un 'hat trick', ha fet estèrils els quatre gols de Marc Coy pels visitants i ha estat l'heroi d'un partit no exempt de polèmica. Després de l'1-0, aficionats locals han llançat paper de vàter sobre la pista de l'Ateneu i ha provocat que el partit acabés més tard que la resta, ja que es tractava d'una jornada unificada en ser l'última del campionat. Amb la victòria del Noia, acompanyaran el Tordera a Primera Divisió el MIS Ibèrica Mataró, que ha perdut per 3-5 contra el Barça -que estableix un nou rècord de puntuació amb 85 punts- i el Manlleu, que ha empatat 4-4 a Cerceda.

Pel que fa a la lluita per Europa, el Moritz Vendrell ha obtingut l'últim bitllet per la Lliga Europea en batre el Monbus Igualada per 1-0 amb un solitari gol de Sergi Miras. D'aquesta manera, els homes de Pere Varias acaben en tercera posició després de la derrota del Vic per 5-7 contra el Liceo i estableixen un nou rècord personal de sis victòries consecutives a l'OK Lliga, a més d'encadenar dotze jornades sense perdre. Barça, Liceo i Vic l'acompanyaran a la màxima competició europea, mentre que el Reus s'haurà de conformar amb la CERS amb la derrota a Sant Sadurní. També jugaran la CERS el Hockey Global Cerceda, el Voltregà -que ha golejat per 5-2 el Tordera-, el Vilafranca Capital del Vi -que ha derrotat per 4-2 l'ICG Software Lleida- i l'Enrile PAS Alcoi, que ha empatat 5-5 a Calafell.

stats