HOQUEI PATINS
Esports 06/12/2014

Un gol in extremis de Raúl Marín de falta directa manté el Barça com a líder en solitari de l'OK Lliga (3-3)

El Vic aconsegueix el bitllet per la Copa empatant 5-5 amb el Monbus Igualada en una dotzena jornada sense cap victòria visitant

Jordi Graell
Egurrola, en acció contra el Liceo

BarcelonaEl Barça s'ha deixat els primers punts de la temporada a l'OK Lliga després d'empatar 3-3 a la pista del Liceo, tot i que Raúl Marín ha evitat la derrota amb un golàs de falta directa a onze segons pel final. A la primera part els dos equips s'han mostrat molt desencertats de cara a porteria, sobretot a pilota aturada, ja que els gallecs han desaprofitat dos penals i els blaugranes una falta directa. Tot i així, el primer gol del partit ha estat fruit d'una directa transformada per Josep Lamas, i només un gol d'oportunista de Matías Pascual ha evitat que els homes de Ricard Muñoz marxessin al descans per sota en el marcador.

A la segona part, més intensa, els àrbitres han ensenyat fins a tres targetes blaves i l'encert a pilota aturada ha canviat radicalment. Les dues primeres targetes han estat per una picabaralla a Josep Lamas i Sergi Panadero, i la tercera, a Pablo Álvarez, l'ha aprofitat el mateix Lamas per anotar el 2-1 de falta directa. A continuació Álvarez no ha pogut superar el debutant Valentín Grimalt en una directa, però Marín ha aparegut per restablir les taules de penal. De nou el pitxitxi de l'OK Lliga, Josep Lamas, ha completat el seu 'hat trick' amb una directa que semblava que deixava els tres punts a casa, però ja a les acaballes Marín ha tornat a aparèixer per anotar el 3-3 definitiu que deixa el Barça amb tres punts d'avantatge sobre el Liceo.

El Vic acompanyarà Barça i Liceo a la Copa

L'empat entre els dos primers classificats deixava en safata al tercer en discòrdia, el Vic, per apropar-s'hi. Els vigatans, però, tampoc han pogut passar de l'empat 5-5 contra el Monbus Igualada per culpa d'un gol de Jassel Oller de falta directa a dos minut pel final. Amb el punt aconseguit, però, els homes de Ferran Pujalte s'han assegurat la seva presència a la Copa del Rei juntament amb blaugranes i gallecs.