Hoquei patins
Esports 26/10/2013

El Noia Freixenet s'imposa a Vilafranca en un derbi vibrant (6-7)

El Noia se situa segon provisionalment, a l'espera del que faci el Reus Deportiu, que tanca la jornada aquest diumenge a Vilanova

Jordi Graell
1 min

BarcelonaEl Noia Freixenet ha guanyat a la pista del Vilafranca Capital del Vi per 6-7 i es col·loca provisionalment a la segona posició de l'OK Lliga, a l'espera del que faci el Reus Deportiu, que tanca la jornada aquest diumenge a la pista del Vilanova. El derbi altpenedesenc ha estat farcit d'ocasions a una banda i l'altra i no s'ha resolt fins als últims instants, quan Eloi Mitjans ha recollit un mal refús del porter Gerard Camps dins l'àrea per donar la victòria als sadurninencs.

Pel que fa a la resta de marcadors, l'única victòria local ha estat la del Voltregà, que ha trencat la imbatibilitat del Moritz Vendrell (3-1). També destaca la victòria del Liceo a la pista del Tordera (1-3), ja que significa la primera victòria dels gallecs de la temporada. A més, el Monbus Igualada ha golejat l'ICG Software Lleida (3-0) i el Lloret i el Cerceda han empatat (4-4).

stats