HOQUEI PATINS
Esports 21/09/2014

El Noia Freixenet i el Barça protagonitzen un primer combat nul a la Copa Continental (0-0)

La gran actuació de Luis Gil i Sergi Fernández i els pals ho deixen tot obert de cara a la tornada al Palau Blaugrana

Jordi Graell
1 min

Sant Sadurní d'AnoiaEl Noia Freixenet i el Barça han empatat 0-0 en el partit d'anada de la Copa Continental d'hoquei patins disputat a l'Ateneu de Sant Sadurní d'Anoia. Tot i l'absència de gols, els dos equips han tingut grans ocasions que han fet lluir tant el porter local Luis Gil com el porter blaugrana Sergi Fernández.

També han estat protagonistes els pals, ja que tant un equip com l'altre hi han topat fins a tres vegades. A més, el Noia ha desaprofitat una falta directa i un penal, mentre que els blaugranes han errat una falta directa. La tornada, que servirà per determinar el campió, es disputarà al Palau Blaugrana dissabte que ve, 27 de setembre (12.30 h, Esport3 i Barça TV).

El Vic salva un punt a Cerceda

Aquest diumenge també s'ha disputat el Cerceda - Vic corresponent a la primera jornada de l'OK Lliga, que ha acabat amb empat a 2. Malgrat que els gallecs anaven guanyant al descans per 2-0 gràcies a les dianes de Pablo Fernández i Gonzalo Pérez, els homes de Ferran Pujalte han acabat salvant un punt gràcies als gols de David Torres de falta directa –que tornava per primer cop a la pista del seu exequip– i del capità Titi Roca. La jornada es completarà dimarts amb el Noia Freixenet - Liceo i dimecres amb el Moritz Vendrell - Barça.

stats