Fórmula 1
Esports 04/10/2014

Nico Rosberg supera Hamilton i sortirà primer a Suzuka

La cursa japonesa es preveu que estarà marcada per la pluja a causa del tifó 'Phanfone'

Martí Molina
1 min
Nico Rosberg ha aconseguit la 'pole' a Suzuka / FRANCK ROBICHON / EFE

BarcelonaNico Rosberg ha estat el més ràpid als entrenaments oficials del Gran Premi del Japó de Fórmula 1. El pilot alemany ha superat el seu company d'escuderia, Lewis Hmilton, per 2 dècimes. En qualsevol cas, els pilots de Mercedes han tornat a monopolitzar la primera fila de la graella de sortida.

La sessió de qualificació, però, aquest cop no té tanta importància com en altres curses, ja que la prova japonesa es preveu passada per aigua per l'arribada del tifó 'Phanfone'. Només el fet de començar al davant de la resta (si finalment es fa una sortida tradicional) pot evitar problemes als primers revolts. L'altra opció és que la direcció de cursa ordeni un inici de Gran Premi darrere del cotxe de seguretat.

En qualsevol cas, la superioritat dels pilots de Mercedes ha estat absoluta. Rosberg i Hamilton han estat 6 dècimes més ràpids que el tercer classificat, Bottas. La resta de pilots de la Q3 han quedat a més d'1 segon.

Classificació: 1r Rosberg, 2n Hamilton, 3r Bottas, 4t Massa, 5è Alonso, 6è Ricciardo, 7è Magnussen, 8è Button, 9è Vettel 10è Raikkonen

Eliminats a la Q2: 11è Vergne, 12è Pérez, 13è Kvyat, 14è Hulkenberg, 15è Sutil, 16è Gutierrez

Eliminats a la Q1: 17è Maldonado, 18è Grosjean, 19è Ericsson, 20è Bianchi, 21è Kobayashi, 22è Chilton

stats