Copa Amèrica
Esports 19/06/2015

Ronaldo Nazario critica Neymar: "No es pot acceptar aquest comportament"

L'ex jugador brasiler ha carregat contra l'actual davanter del Barça, de qui diu que no pot repetir actuacions com la que va viure en l'expulsió contra Colòmbia: "Està actuant de forma molt agressiva"

Ara
1 min
Ronaldo Luis Nazario, durant un acte a finals de l'any 2010

BarcelonaL'exjugador Ronaldo Nazario da Lima ha criticat amb duresa el seu compatriota Neymar, per la seva polèmica expulsió en la derrota del Brasil contra Colòmbia (0-1). "Està actuant de forma molt agressiva i no es pot acceptar sota cap concepte. No poden passar coses així", ha comentat l'exdavanter internacional.

"Quan estàs vestint la samarreta de Brasil, no pots actuar d'aquesta manera", ha lamentat Ronaldo, que com Neymar sap el que és vestir els colors del Brasil i del Barça. L'exdavanter, però, ha matisat que el comportament de Neymar es pot deure a afers extraesportius. "Pot estar passant per un moment difícil", ha conclòs, encara que ha refusat que aquest comportament estigui justificat en cap cas.

Neymar va ser expulsat contra Colòmbia per xutar una pilota al cos d'un rival, i participar posteriorment en una pica-baralla. La Conmebol li va aplicar inicialment una sanció de dos partits, però després li va reduir a un, que complirà contra Veneçuela. D'aquesta manera, podria estar disponible si la seva selecció accedeix als quarts de final. La sanció serà ratificada aquest divendres.

stats