ATLETISME
Esports 07/04/2015

Natalia Rodríguez es desdiu i no es retira

L'atleta catalana ha anunciat en un comunicat difós a través del seu compte personal de Twitter que després d'haver reflexionat seguirà competint, com a mínim, fins als Jocs de Río 2016

Efe
1 min
Natalia Rodríguez comença avui l'assalt al podi dels 1.500 femenins

BarcelonaUna setmana després d'anunciar la seva retirada de l'atletisme, Natalia Rodríguez, la millor migfondista catalana de la història, ha reconsiderat la seva decisió i seguirà en actiu. Així ho ha afirmat en el seu compte de Twitter, aquest dimarts: "Després d'anunciar la meva retirada públicament, he intentat passar uns dies tranquil·la, la qual cosa m'ha permès pensar lliurement i reflexionar profundament la meva decisió", explica l'atleta tarragonina.

"[...] El teu cos i la teva ment et diuen que has de continuar i lluitar per arribar amb possibilitats per disputar la final dels Jocs de Rio. I rectificar és de savis", afegeix, "aquest últim és el motiu pel qual seguiré en aquest meravellós esport".

La tarragonina, de 35 anys, compta amb la millor marca espanyola dels 1.500 i ha aconseguit dues medalles de bronze, una en Mundials i l'altre en Europeus, i dues medalles de plata, una en Mundials en pista coberta i l'altre en Europeus en pista coberta.

stats