LLIGA ADELANTE
Esports 04/09/2015

El Nàstic i el Girona s'enfronten en el primer duel català de la temporada a la Lliga Adelante

Tarragonins i gironins es veuen les cares aquest dissabte (18.00 h, Canal+ Liga 2) tres anys després del seu darrer encreuament

Ara
2 min
Antonio Longás, contra el Girona

BarcelonaEl Nàstic de Tarragona i el Girona es tornaran a enfrontar en un partit oficial aquest dissabte (18.00 h, Canal+ Liga 2), tres anys després de l'últim enfrontament, el maig del 2012. Llavors, tarragonins i gironins no van passar de l'empat (1-1). Malgrat que ha acabat de tornar a la categoria de plata, el Nàstic ha començat amb bon peu aquest curs a Segona, on ja suma un triomf i un empat que el situen quart amb quatre punts, un més que un Girona que ja sap el que és perdre aquesta temporada.

"Les remuntades ens donen confiança per seguir millorant", ha comentat el jugador grana Rayco García, que ha valorat positivament l'estrena del seu equip en Lliga. El porter Manolo Reina, que en l'entrenament de dimecres va patir un fort cop al peu, és el principal dubte dels tarragonins.

"Per guanyar el Nàstic haurem de ser l'equip sòlid que som fora de casa i fer les coses molt bé", ha advertit el tècnic gironí Pablo Machín, que no vol que els seus es confiïn davant un rival que ha pujat aquesta temporada de la Segona B. "Mantenen la base jugadors de l'any passat, això els afavoreix", ha afegit Machín, que ha inclòs en la convocatòria el nouvingut Alcalá, la principal novetat de la llista. Nwakali i Rubén Sobrino, els altres dos fitxats en els darrers dies del mercat, no han entrat en la llista.

El Nou Estadi és un escenari que no se li dóna malament al Girona, que n'ha tret dos empats i una victòria en les cinc visites que hi ha fet. Malgrat tot, els gironins no saben el que és guanyar en Lliga els tarragonins, que sempre han puntuat a casa en Lliga quan el rival ha estat el Girona. L'únic triomf a camp contrari, un 0-2 favorable als gironins el 2008, en la segona ronda de la Copa del Rei.

stats