SEGONA DIVISIÓ B
Esports 05/12/2013

El Nàstic nega haver pactat el resultat del partit amb el Constància i amenaça amb accions legals

Demana l'informe de l'agrupació d'operadors d'apostes per poder defensar-se

Efe
1 min
El partit entre el Constància i el Nàstic sota sospita

TarragonaEl Gimnàstic de Tarragona ha negat públicament que pactés el resultat del partit contra el Constància, tal com afirma un informe redactat per Federbet i adverteix que si en 24 hores no rep còpia d'aquest document iniciaran accions penals.

Un informe redactat per Federbet determina que el partit entre el Constància i el Nàstic d'aquesta temporada (1-1) estava pactat, i el club tarragoní exigeix que en 24 hores se n'hi lliuri una còpia i les proves utilitzades o emprendrà accions penals per defensar la seva honorabilitat.

També exigeix als dirigents de la Lliga de Futbol Professional que facilitin l'informe "perquè es pugui lluitar de manera conjunta per preservar el nom del club i el del futbol espanyol".

El Nàstic vol "reiterar la seva posició continuada, demostrada i verbalitzada a les institucions en defensa del joc net i de la persecució de les pràctiques fraudulentes en el món de l'esport". També afegeix que han "treballat i ho seguiran fent perquè aquells que embruten aquest esport siguin perseguits i castigats", i demana la col·laboració del president de la Reial Federació Espanyola de Futbol, Ángel María Villar.

El partit Constància-Nàstic, de Segona B, i el Reial Societat-Granada femení, disputats al novembre, "van ser arreglats amb total certesa", segons l'agrupació d'operadors d'apostes contra el frau en l'esport Federbet.

stats