Esports 21/12/2022

Una multitud rep Messi en l'arribada a casa seva a Rosario

L'astre argentí arriba a la seva ciutat natal en helicòpter i s'atura a saludar i fer-se fotografies amb l'afició

ARA
1 min
La selecció argentina inicia la rua de celebració per Buenos Aires

BarcelonaL'èxtasi viscut als carrers de Buenos Aires en la rebuda i posterior rua de la selecció argentina va tenir un segon capítol en l'arribada de Leo Messi a Rosario. L'astre argentí va aterrar a la seva ciutat natal juntament amb Ángel Di María i Paulo Dybala i es va desplaçar en helicòpter cap al barri de Funes, on l'esperava una gentada. Messi es va aturar a donar la mà i fer-se fotografies amb alguns dels concentrats.

Davant de casa seva, on finalment va arribar en cotxe, l'esperava una nova multitud que corejava "Dale campeón!" i li agraïa el lideratge de la selecció fins a aconseguir la Copa del Món, tal com es pot veure en vídeos a les xarxes socials. Les imatges mostren com el vehicle avança lentament enmig dels concentrats, controlats per un cordó policial.

En aquest cas el cotxe ha pogut arribar a destí, a diferència del que va passar amb la rua dels jugadors a Buenos Aires. A la capital, el bany de masses de la Scaloneta va ser tal que no va poder completar la marxa en autobús. La marea de gent, amb persones que fins i tot intentaven saltar dins del vehicle des de ponts, va impossibilitar l'arribada del vehicle a l'Obelisco i els jugadors van haver de ser evacuats en helicòpter.

Amb aquest nou transport, els jugadors de l'albiceleste van "oferir" la copa a la seva afició, en una celebració que va acabar amb incidents, segons informa Clarín. El diari argentí xifra en almenys 21 els bombers i policies de la ciutat ferits després d'intentar desallotjar de l'Obelisco els aficionats que continuaven la festa. Informa també de 14 detinguts.

stats