FUTBOL
Esports 26/03/2013

Mourinho: "Sé que contribueixo a les especulacions sobre el meu futur quan vinc a Londres"

El tècnic del Reial Madrid ha assegurat en una entrevista a la televisió anglesa Sky Sports que li "encanta ser a Londres" i que tornarà "al futbol anglès"

Ara
1 min

BarcelonaEl tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, ha ironitzat en una entrevista a Sky Sports sobre les especulacions que apareixen sobre el seu futur cada cop que viatja a Londres.

"Sé que contribueixo a les especulacions sobre el meu futur quan vinc a Londres. Malgrat el clima, dic contínuament que m'encanta la ciutat, no ho puc negar. Per ser justos, jo contribueixo una mica a les especulacions".

"M'encanta Londres. La gent ha d'entendre que jo pugui ser a Londres amb freqüència. Hi tinc una casa i ser-hi és una cosa normal per a nosaltres", ha afegit Mourinho, que ha avisat que tard o d'hora tornarà "al futbol anglès". "Tinc grans connexions emocionals amb el Chelsea i algun dia crec que tornaré al futbol anglès. Al Chelsea o a qualsevol altre club".

Preguntat pel Reial Madrid, Mourinho ha dit: "Estic molt compromès amb les ambicions del Reial Madrid fins al final de temporada. La gent que em coneix sap que sóc un professional i de moment només penso en el meu treball al Madrid".

stats