FUTBOL
Esports 09/03/2015

Els futbolistes britànics prefereixen Mourinho abans que Guardiola

Una enquesta realitzada a 123 jugadors col·loca Mourinho com l'entrenador més desitjat pels futbolistes, just per davant de Guardiola i a molta diferència de Wenger, Klopp o Hodgnson

Ara
1 min
Mourinho

BarcelonaUna enquesta realitzada per Four Four Two a 123 jugadors de la Premier League i la Scotish Premier League revela que un 48% de futbolistes voldria Mourinho com a entrenador. El portuguès va aixecar el seu setè títol al futbol anglès diumenge passat, vencent el Tottenham a la final de la Copa de la Lliga.

Un dels jugadors enquestats ha assegurat que "els jugadors dels equips de Mourinho juguen per a Mourinho. Això t'assegura al 99% la victòria". Guardiola, que mai ha estat en lligues britàniques, és a la segona posició, amb un 31% dels vots. Ja amb molta diferència, el tècnic de l'Arsenal Arsene Wenger és el tercer entrenador preferit, però amb només un 8% de vots.

Tanquen la llista l'entrenador del Borussia Dormund, Jurgen Klopp (6%); el del West Ham United, Sam Allardyce (6%), i, per últim, el seleccionador de l'equip nacional d'Anglaterra, Roy Hodgson, que només ha rebut un 1% dels vots.

stats