Futbol
Esports 29/07/2015

Mourinho: "Que la dona de Rafa Benítez s'ocupi de la dieta del seu marit"

El tècnic portuguès respon a les crítiques de la dona de Benítez, que deia que el seu marit havia hagut de solucionar problemes pels clubs on havia substituït al portuguès  

Ara
2 min
Mourinho dóna indicacions durant el partit contra el Barça / CHELSEA FC

BarcelonaJosé Mourinho i Rafa Benítez van coincidir per primer cop mentre eren els tècnics de Chelsea i Liverpool, respectivament, fa una dècada. Des de llavors, la seva relació s'ha anat deteriorant, fins al punt que, després de l'amistós contra el Barça, Mourinho ha emplaçat la dona de l'actual tècnic del Madrid a vigilar l'alimentació de Benítez. "Crec que necessita ocupar el seu temps, i si es dediqués a la dieta del seu marit li aniria millor que si parla de mi", ha assegurat Mourinho, en resposta a uns comentaris de la dona de Benítez, que assegurava que el seu home havia hagut de solucionar problemes que havia deixat el portuguès en anteriors equips on havia anat.

Concretament, Benítez i Mourinho han entrenat a Chelsea, Inter i Madrid, però el portuguès ha volgut deixar clar que no és ell qui genera problemes. "Amb tots els respectes, la dona de Benítez està confosa. I no bromejo, perquè Di Matteo em va substituir al Chelsea i Ancelotti al Madrid. On em va substituir va ser a l'Inter, i en mig any va destrossar el campió d'Europa", ha afirmat amb contundència.

Un enfrontament que ve de lluny

No és el primer cop que Mourinho i Benítez s'enfronten dialècticament, doncs la seva relació és tensa des de fa temps.

Març del 2014. "El Chelsea no ha tingut una bona temporada l'any passat. Van tenir problemes per classificar-se per la Champions i s'han trobat jugant l'Europa League amb un equip format per altres objectius", va criticar el portuguès. "Mourinho no ha fet res a Europa en tres anys amb el Madrid", es va defensar dies després Benítez. "Ell parla de molta gent, jo prefereixo parlar dels fets. Amb el Liverpool vam eliminar al seu Chelsea de la Champions amb un equip amb la meitat del pressupost que el seu", va afegir.

Desembre de 2012. "No sé on anirà, però com a seguidor del Chelsea, espero que durant el partit contra el Corinthians no estigui pensant en el Madrid", el va criticar Mourinho, mentre Benítez era el tècnic del Chelsea i disputava el Mundial de clubs.

Desembre de 2010. "El títol del Mundial de Clubs li he regalat jo", va assegurar Mourinho, en referència a comentaris que li havia dedicat Benítez havent guanyat el Mundial amb l'Inter: "En els últims dos anys l'equip ha estat espremut i no ha seguit un programa de treball al gimnàs. Aquests són els resultats", va respondre Benítez, assenyalant les lesions que havien patit alguns dels seus efectius. "Només cal parlar amb els interistes i que comentin qui és Mourinho i qui és Benítez", va sentenciar Mourinho.

stats