MOTOGP
Esports 13/10/2013

Dani Pedrosa guanya a Sepang i Marc Márquez s'apropa al títol

Marc Márquez ha acabat segon i si la setmana vinent guanya a Austràlia i Lorenzo és tercer, ja seria campió del món

Nuria García
1 min
Dani Pedrosa celebra el triomf a Sepang

BarcelonaDani Pedrosa ha aconseguit un triomf que l'omple de moral per afrontar el tram final de temporada. El pilot de Castellar del Vallès recuperat les bones sensacions sobre la moto després de la caiguda a Motorland i d'haver tingut una setmana complicada per les molèsties al maluc.

Però quan s'han apagat els semàfors, Pedrosa s'ha oblidat del dolor. Ha fet una gran sortida, però Lorenzo encara ha arrencat millor i s'ha situat primer. Només unes poques voltes més tard, Pedrosa, després d'haver-ho intentat prèviament, ha decidit provar la maniobra i marxar sol cap al triomf.

Segon ha acabat Marc Márquez, que ha protagonitzat una bonica lluita amb Jorge Lorenzo. Els dos s'han avançat un cop i un altre, i un cop més, fins que després d'intercanviar-se les posicions i de lluitar cos a cos, a 12 voltes per al final Márquez ha decidit marxar. Lorenzo s'ha obert i Márquez l'ha avançat, aguantant la posició i arraconant-lo sobre el piano.

El de Cervera no ha pogut fer res per contactar amb Pedrosa, però el segon lloc a Sepang fa que Márquez afronti a Austràlia la primera oportunitat per aconseguir el títol. I és que si ell guanya i Lorenzo és tercer, Márquez seria campió. És a dir, Márquez necessita vuit punts més que Lorenzo per assegurar-se el títol al traçat australià.

Quart ha acabat Valentino Rossi. L'italià, molt aclamat pel públic que s'ha apropat al circuit de Sepang, ha tingut un record per a Marco Simoncelli, que fa dos anys va perdre la vida a aquest circuit.

stats