MOTOCICLISME
Esports 30/05/2014

Marc Márquez ja imposa el ritme als primers entrenaments lliures a Mugello

El català s'ha posat al capdavant de la taula de temps gairebé al final de la primera sessió amb un temps d'1:48:004

Efe
1 min
Marc Márquez, durant els primers entrenaments lliures al circuit de Mugello / MAX ROSSI / REUTERS

MugelloEl català Marc Márquez ha imposat el ritme ja des dels primers entrenaments del Gran Premi d'Itàlia de MotoGP que s'han desenvolupat durant aquest divendres al matí al traçat toscà de Mugello.

Márquez ha fet un temps d'1:48:004, si bé abans que ell han arribat a ocupar la primera plaça els italians Valentino Rossi i Andrea Dovizioso. El líder del Mundial i campió del món del 2013 a la categoria reina s'ha posat al capdavant de la taula gairebé al final dels entrenaments. Afortunadament no ha aparegut la pluja que s'anunciava inicialment però han estat una mica més accidentats del previst per a alguns pilots, com el català Pol Espargaró i Álvaro Bautista.

Espargaró ha patit una forta caiguda quan ha recuperat adherència a la roda del darrere de la seva moto de manera precipitada i tot i que la rebolcada ha estat espectacular, els únics danys han estat materials, igual que Bautista, que ha caigut quan intentava esquivar el txec Karel Abraham.

Amb gairebé tots els pilots equipant els nous discos de fre de 340 mm de diàmetre –autoritzats pel reglament tècnic després del Gran Premi de França– Márquez s'ha quedat a escassament nou dècimes de segon del rècord absolut del circuit, que té el seu propi company a l'escuderia Repsol Honda, Dani Pedrosa.

stats