MOTO3
Esports 19/05/2013

Maverick Viñales suma el segon triomf de l'any a Moto3 i és més líder del Mundial

El de Roses ha fet una bona cursa i ha pujat al capdamunt del podi a Le Mans, circuit on va aconseguir el seu primer triomf al Campionat del Món

Nuria García
1 min
Maverick Viñales ha aconseguit el segon triomf de l'any a Le Mans / MIRCO LAZZARI / GETTY IMAGES

BarcelonaEl pilot català Maverick Viñales ha aconseguit el triomf en la cursa de la categoria petita del Gran Premi de França de motociclisme que aquest diumenge s'ha disputat al traçat de Le Mans. El de Roses, que arrencava des de la 'pole', ha sumat el segon triomf de la temporada just al circuit on l'any 2011 va aconseguir el seu primer triomf al Campionat del Món. Després de dues segones posicions en les dues primeres curses, Maverick Viñales va aconseguir fa quinze dies a Jerez el primer triomf i, de retruc, també va situar-se líder de Mundial de Moto3. Ara doncs, amb el triomf d'aquest diumenge a Le Mans, el de Roses és encara més líder de la categoria petita.

La carrera s'ha declarat en sec tot i que la pista estava molla. Maverick Viñales, que arrencava primer, ha cedit la primera plaça en els primers instants a favor de Jonas Folger, però abans del primer pas per la línia de meta, ja l'havia recuperat. Qui ha fet una gran sortida ha estat Álex Rins. El barceloní s'ha enganxat al grup capdavanter i ha lluitat pel triomf amb Maverick Viñales fins al final per acabar pujant al segon graó del podi.

El podi l'ha completat el mallorquí Lluís Salom, que ha fet una gran remuntada. Salom, que durant la jornada d'entrenaments oficials va patir una caiguda i tenia adolorit el braç i l'esquena, ha aconseguit pujar al podi.

stats