Futbol
Esports 05/10/2013

Morata i Cristiano salven Ancelotti d'una derrota del Madrid al Ciutat de València (2-3)

Al minut 90, el davanter del planter ha empatat el gol que El Zhar havia marcat només quatre minuts abans i, en l'últim sospir, el portuguès ha marcat després d'un xut enverinat amb uns rebots que han confòs Navas

BarcelonaBogeria al Ciutat de València. I victòria agònica del Reial Madrid 2-3 davant un Llevant que, a quatre minuts del final, guanyava 2-1 després d'un golàs d'El Zhar al contraatac. Però un gol de Morata al minut 90 i un altre de Cristiano Ronaldo a pocs segons del 94 (s'havien afegit quatre minuts al temps reglamentari) han permès els blancs sumar la victòria i protegir Carlo Ancelotti.

Després d'un primer temps ensopit i sense gaires ocasions, amb el Llevant cedint la pilota a un Madrid sense gaires idees en atac, el partit s'ha animat a la represa. Baba ha obert el marcador al minut 57. Però, com passaria després, l'alegria granota ha durat molt poc perquè Sergio Ramos, al 61, ha empatat a un.

El Madrid ha intentat capgirar el marcador però ha seguit encallat contra l'ordre defensiu de l'equip de Caparrós. Al minut 86, el Llevant ha somiat amb derrotar el Madrid. El Zhar, després de lluitar una pilota llarga amb Diego López, s'ha trobat una pilota solta dins l'àrea que, tot i l'esforç defensiu del Madrid per protegir la porteria, ha pogut enviar dins la xarxa.

Però el 2-1 ha tret la part ferotge del Madrid. A la desesperada, els d'Ancelotti han trobat els gols que no havien trobat en 90 minuts. Morata remata dins l'àrea una jugada embolicada que inicien Jesé i Varane i fa el 2-2. Inconformista, el Madrid ha buscat el tercer i l'ha trobat en les botes de Cristiano Ronaldo, que s'ha tret un xut creuat que ha tocat en un defensa del Llevant per confondre Navas.