Adecco Or
Esports 02/04/2013

Miquel Feliu: "La directiva del Força Lleida ens ha dit que o signem el nou contracte o no cobrem"

Els jugadors han demanat assessorament legal per fer una vaga i negar-se a jugar ja que el club vol obligar-los a signar uns nous contractes amb una quantitat inferior si volen cobrar el seu salari

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaEls jugadors del Força Lleida, equip català de l’Adecco Or, han demanat assessorament legal per fer una vaga i negar-se a jugar ja que el club vol obligar-los a signar uns nous contractes amb una quantitat inferior si volen cobrar el seu salari.

"La directiva ens ha dit que o signem un nou contracte o no cobrem, però la plantilla s’ha negat a fer-ho", assegura a l’ARA el capità Miquel Feliu. “Si no ens paguen és perquè no volen perquè hi ha diners. Els jugadors no hem de pagar una negligència del club”, diu.

"Estic una mica decebut i trist amb la situació", assegura el jugador. "Els jugadors hem donat el 100% als entrenaments i als partits", recorda Miquel Feliu, que aquest dimarts ha fet una roda de premsa envoltat de tots els seus companys.

Félix González, president de la junta directiva del Força Lleida, ha assegurat en una roda de premsa posterior que a la tardor el club es va adonar que hi havia contractes duplicats i que des d'aleshores l'entitat està intentant solucionar-ho. El màxim mandatari ha dit que té un taló amb els sous pendents de cada jugador per quan signin el nou contracte i ha recordat que les postures de força mai són bones.

La roda de premsa ha provocat la indignació dels jugadors del Força Lleida, que no entenen que s'hagin fet públiques algunes quantitats dels seus contractes.

stats