Barça
Esports 16/07/2015

Mino Raiola: "Si Laporta guanya, Pogba té moltes opcions d'anar al Barça"

El representant del jugador francès de la Juve ha fet declaracions aquest dijous

Efe
1 min
Mino Raiola ja s’ha creuat en el camí del Barça  en diverses ocasions.

BarcelonaEl representant del francès Paul Pogba (Juventus), Mino Raiola, ha confirmat aquest dijous a l'agència Efe que, en cas que aquest dissabte Joan Laporta guanyi les eleccions a la presidència del FC Barcelona, el migcampista "té moltes opcions de jugar al Barça".

Mino Raiola sap que el seu representat ha estat noticiable durant el procés electoral del FC Barcelona i s'ha mostrat sorprès pel viatge d'Albert Soler a Torí per negociar amb el Juventus sobre el jugador.

"A Albert Soler no el conec. El viatge a Torí em va semblar polític, per fer-se una fotografia. Va ser un viatge molt estrany. Una ximpleria. El Paul i jo érem fora de Torí", ha dit el representant, que entén que per negociar sobre el futur del jugador cal parlar amb ell.

Ha reconegut que manté bones relacions amb Laporta i sap de l'interès del presidenciable per fitxar el jugador francès; per això ha assegurat que si l'expresident blaugrana guanya les eleccions "Pogba té moltes opcions d'anar al Barcelona".

"Primer haurà de negociar amb mi i després amb el Juventus, però es pot fer", ha assegurat Raiola, que ha insistit que l'estratègia del Barcelona, enviant Albert Soler a Torí, "ha estat molt complicada".

stats