Esports 18/11/2017

El Manchester City segueix intractable a la Premier League

Els de Pep Guardiola sumen 10 triomfs consecutius i s'acosten al rècord històric, de 14

Ara
3 min
Els jugadors del City celebren el segon gol al camp del Leicester

BarcelonaEl Manchester City segueix amb pas ferm a la Premier League. Els homes de Pep Guardiola han derrotat amb solvència el Leicester City (2-0), i sumen així la desena victòria seguida a la lliga anglesa. Tenen més a prop igualar les 14 victòries seguides de l'Arsenal el 2002, el rècord històric. Els 'citizens', que encara no han perdut aquest curs (10 triomfs i un sol empat), segueixen liderant la Premier amb 11 punts d'avantatge respecte al Chelsea quan tot just s'han disputat 12 jornades. A més, sumen 40 gols a favor, gairebé el doble del segon màxim realitzador.

Al King's Stadium, els homes de Guardiola han tornat a mostrar-se força superiors en un partit que ha tingut dues parts de domini 'citizen'. A la primera ha calgut esperar a l'últim minut per veure el gol del City, obra de Gabriel Jesús, que ha culminat una gran combinació entre Sterling i Silva. Abans, el conjunt de Manchester havia fet uns quants intents d'aproximació, i cap en canvi un Leicester que s'ha limitat a contracops sense remats. El segon temps ha començat com s'ha acabat el primer, amb un gol del City. Aquest cop, originat amb un contraatac vertical en què De Bruyne ha agafat la pilota a la frontal i, després d'orientar-se-la a la cama esquerra, l'ha colpejat cap a l'escaire amb potència i gran habilitat. Un gol que ha eliminat tota esperança al Leicester, incapaç d'aixecar el cap. Amb el partit resolt, el City ha seguit buscant la porteria rival i, quan ha calgut, ha sabut defensar el resultat amb la pilota. Els de Guardiola mantenen d'aquesta manera l'honor de ser l'únic conjunt que encara no coneix la derrota a la màxima categoria anglesa aquest curs. La nota negativa, la lesió d'Stones, que estarà entre quatre i sis setmanes de baixa.

L'Arsenal mana al nord de Londres

L'Arsenal s'ha imposat al Tottenham en un duel marcat per dos gols dubtosos

L'Arsenal s'ha imposat amb claredat en el derbi del nord de Londres davant el Tottenham Hotspur (2-0). Els d'Arsène Wenger han completat un dels millors partits d'aquest curs i han sumat l'onzena victòria seguida com a locals a la Premier, la ratxa més llarga des que es van traslladar a l'Emirates Stadium. Es tracta, a més, de la primera derrota de Mauricio Pochettino en un derbi de Londres (fins ara dos triomfs i dos empats).

Els 'gunners' han completat un gran primer temps marcat per dues dianes irregulars al tram final. Primer, Mustafi ha obert la llauna en rematar de cap en posició de fora de joc una falta inexistent. Pocs minuts després, Alexis Sánchez ha doblat l'avantatge en culminar dins l'àrea petita una acció en què Lacazette, el seu assistent, sortia des d'una posició altre cop de fora de joc.

Els Spurs queden amb aquest entrebanc a 11 punts del líder, el Manchester City i a tres del United, que ha remuntat a Old Trafford al Newcastle United (4-1) en el retorn, set mesos després, de Zlatan Ibrahimovic a un terreny de joc. El United manté la segona posició. Tercer queda el Chelsea, ha golejat el West Bromwich (0-4) amb gols de Morata, Hazard, que ha firmat un doblet, i Marcos Alonso. També quatre gols ha marcat el Bournemouth al Huddersfield (4-0). D'altra banda, el Liverpool ha derrotat 3-0 el Southampton amb dues dianes de Salah i una altra de Coutinho; el Crystal Palace ha empatat amb l'Everton (2-2), i el Burnley ha tombat el Swansea City (2-0).

stats