BARÇA
Esports 23/03/2013

Messi descansa a Rosario i tornarà diumenge als entrenaments amb l'Argentina

Argentina juga dimarts a La Paz i posteriorment Messi tornarà a Barcelona

Efe
1 min
Tot un país en mans de Messi

Buenos AiresMessi ha viatjat avui a Rosario després d'un entrenament lleuger amb la selecció argentina i tornarà a Buenos Aires diumenge per reincorporar-se als entrenaments. El seleccionador Alejandro Sabella va donar un dia lliure als futbolistes, després d'uns exercicis regeneratius efectuats pels que divendres van jugar davant Veneçuela (3-0) en l'onzena jornada de les eliminatòries del Mundial 2014.

Messi, que visitarà als seus familiars a Rosario, ha estat assenyalat per la premsa esportiva argentina com el jugador clau de la victòria davant els veneçolans amb un gol marcat de penal i dos notables assistències en els gols anotats per Gonzalo Higuaín. "Messi és el millor jugador del món, Higuaín és un golejador terrible, està entre els millors. I Agüero també. Tenim una davantera que pot ser considerada de les millors del món, un potencial ofensiu dels millors", va afirmar Sabella després del triomf davant Veneçuela.

Argentina jugarà dimarts a La Paz davant Bolívia i l'astre del Barcelona va recordar que la seva experiència anterior en l'altitud de La Paz, quan els bolivians van golejar als albicelestes dirigits per Diego Maradona (6-1) el 2009, no va ser bona.

stats