Futbol Català
Esports 12/05/2011

El Masnou es juga a una carta vint anys consecutius de presència d'El Maresme en categoria estatal

Si l'equip dirigit per Claudio Festa no manté la categoria després de la disputa de la darrera jornada, aquesta comarca catalana no tindrà representació ni a Segona B ni a Tercera després de dues dècades ininterrompudes

àngel Garreta
1 min
El Masnou s'aferra a les opcions de permanència

BarcelonaCorren mals temps pels equips d'El Maresme. Després del consumat descens del Premià, només el Masnou podria garantir la presència d'un equip d'aquest territori en competició estatal. Sigui a Segona B o a Tercera, durant els darrers vint anys sempre hi ha hagut mínim un equip maresmenc representant la comarca. Enguany, però, la trista desaparició del Mataró ve acompanyada del citat descens del Premià i d'un Masnou que aposta totes les seves fitxes a una única volta de la ruleta.

La temporada 1990/1991 va ser la darrera sense representativitat maresmenca a les dues màximes categories del futbol català. El Premià va ascendir aquell estiu i, des de llavors, almenys un equip de la zona ha defensat sempre el futbol d'El Maresme a aquests nivells, sigui el propi Premià, el Mataró, el Masnou o el Vilassar de Mar. El proper diumenge, a les 12 hores, l'equip que dirigeix Claudio Festa visita el difícil i complicat camp d'un Reus que es juga l'ordre classificatori final dins el play-off d'ascens. Si la combinació de resultats final no garanteix la permanència del Masnou, El Maresme es quedarà sense equips punters després de 20 anys.

stats