MOTOR
Esports 13/08/2019

Àlex Márquez renova amb Estrella Galicia i seguirà un any més a Moto2

Serà la sisena temporada de l'actual líder del Mundial

Ara
1 min
Àlex Márquez ha guanyat el GP de la República Txeca de Moto2

BarcelonaEl pilot català Àlex Márquez, líder en aquests moments del Mundial de Moto2, ha renovat el seu contracte amb l'equip Estrella Galicia 0,0 MarcVDS per a una nova temporada, la sisena consecutiva des de la seva incorporació a la cilindrada de Moto2 l'any 2015.

Márquez porta vuit victòries, vint podis i vuit 'poles', a més de liderar actualment el Mundial amb 43 punts d'avantatge sobre el segon classificat, el suís Thomas Lüthi. "Agraeixo molt la confiança de l'equip. Amb la seva renovada estructura tècnica, clau dels èxits actuals, podré seguir un any més, millorant tant com a pilot com el meu nivell de pilotatge i preparar-me per complir el meu somni de fer el salt a MotoGP", ha dit Márquez en un comunicat. Si arribés a MotoGP, es trobaria amb el seu germà Marc, vigent campió del Mundial.

El pilot també ha mostrat el seu agraïment per la "confiança" de la cervesera, que l'acompanya des dels seus inicis en el Campionat d'Espanya el 2011, i el suport de Marc van der Straten, propietari de l'equip, per "poder lluitar per complir" els seus objectius en la categoria de Moto2.

stats